Tel: 0897 948 215   |    02/437 38 85

Занимания по Интереси: Учебни материали за провеждане на часовете!

БЕЗПЛАТНО: Тематично разпределение, Видео ръководство, парола за учителя

1. Допълнителна информация и видео

2. Наръчник, Ръководство на учителя

Нашите предложения за интерактивни занимания по интереси/или по Проект ИНОВАТИВНО УЧИЛИЩЕ:

 

IT Математика /1-4 клас/

 

Интерактивен Графичен Дизайн /2 - 6 клас/

Визуално програмиране /2-12 клас/     

Учебни програми и Разпределения 

ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ по ОУД

Уважаеми колеги,

бихме искали в този нелек за всички нас момент да предложим на преподавателите, които ще провеждат дистанционните занимания по проекта Образование за Утрешния ден, и на техните ученици, готово и работещо решение.

На сайта: https://obrazovanieto.info/den/

Можете да влезете безплатно с посочените потребителско име и парола в демо курса - и да разгледате 10 безплатни видео уроци. Вижте по какъв начин сме разработили и организирали комплекта от обучителни видео уроци, практически задачи и тестове за всеки час.
Отделно, предлагаме възможността да се ползва ВИРТУАЛНА КЛАСНА СТАЯ - през която да се дават консултации на учениците, при възникнали въпроси. 

Така, с предлагането на видео материали + виртуална класна стая = се покриват указанията на МОН за провеждане на часовете по проекта ОУД!

При наличието на вече разработените, интересни и увлекателни занимания, работата на преподавателя ще бъде максимално улеснена. Можете да разчитате на нашия професионализъм, и да си гарантирате по-голямо усвояване на знанията у вашите възпитаници.

Знаем, че да се работи изцяло онлайн не е лесна задача. Но, явно сега дошъл е моментът, при който ще трябва да погледнем по-смело напред в дигиталното бъдеще, и да продължим напред.

Моля разгледайте разработените материали. Предлагаме ви възможността да ги ползвате по проект ОУД, както и по Занимания по Интереси, дистанционната форма на провеждане за които е вече позволена.
 
Нашият електронен продукт включва:
- ползване на разработени видео уроци, практически задания, тестове - > готови учебни материали за всеки час, събрани на едно място. Учителят има възможност да провери кой ученик до къде е стигнал и какво е направил.
- за учителя - учебна програма (ако желае), ръководство на учителя
- осигуряваме по график: ползване на виртуална класна стая. Ако Вашето училище вече работи с виртуалната стая на Google, или на Microsoft - и вашите ученици са свикнали да ползват този вид конферентна връзка: няма проблем да ползвате което ще ви бъде по-удобно.
- Предлагаме материали за ученици 1-12 клас, с нива на умения: основно, самостоятелно и свободно.
Цената за ползване е: 
--- 40 лв/ученик/за 12 календарни месеца


! За да пробвате виртуалната класна стая - моля влезте в нея през курса. За да пробвате да разговаряте помежду си, и да видите как работят микрофона и слушалките и ако желаете - камерата: можете да се уговорите със свой колега да се включи паралелно.
! За да видите на екрана как се показват материали, които да се обсъждат - моля да се свържете с нас - за да се включи наш представител в удобно време.

П.С 1. В този видео запис - втората половина от записа - показваме как се работи с платформата, и как се ползва виртуалната класна стая в реални условия (провежда се час).П.С 2. Също предлагаме БЕЗПЛАТНО изграждане на професионална цялостна система за дистанционно обучение на ученици в училище. Системата ще се съхранява на вашия училищен сайт - и по този начин няма да сте зависими от претоварването на сървърите на масово ползваните платформи (Школо, Гугъл, Майкрисофт). Платформата е Moodle и е препоръчван от МОН вариант. Тя е лесна за ползване, с улеснена комуникация и проверка на активността на всички участници. За допълнителна информация и всичко, което предлагаме за тази услуга - моля прегледайте пълния запис на видеото.
https://youtu.be/TolxYzxfY4U


С уважение,
екипът на Нетселс.БГ ООД
екипът на Център за Професионално Обучение "Матев-строй" ЕООД
Obrazovanieto.info
Kursove123.com
Programiram.com
0897 948 215
02/ 437 38 85