Tel: 0897 948 215   |    02/437 38 85

Занимания по Интереси: Учебни материали за провеждане на часовете!

БЕЗПЛАТНО: Тематично разпределение, Видео ръководство, парола за учителя

1. Допълнителна информация и видео

2. Наръчник, Ръководство на учителя

Нашите предложения за интерактивни занимания по интереси/или по Проект ИНОВАТИВНО УЧИЛИЩЕ:

 

IT Математика /1-4 клас/

 

Интерактивен Графичен Дизайн /2 - 6 клас/

Визуално програмиране /2-12 клас/     

Учебни програми и Разпределения 

Уважаеми колеги, Можете да разгледате нашите лицензирани теми от тук: Онлайн списък с 47 теми за педагогически специалисти, или да изтеглите PDF файл - Списък с теми от тук. Предлагаме Ви списък от 41 хотела, с които сме работили. Считаме, че са много удобни за провеждане на изнесени обучения.

Национал Палас Спа и Уелнес Хотел 4*, Сливен

хотел подходящ за обучение на педагози

Хотел Национал Палас 4*, в град Сливен, е разположен в архитектурен резерват Добри Желязков в центъра на града. Подходящ е за тийм билдинги на педагогически колективи.

 

Стаите в хотел Национал Палас разполагат с безплатен климатик, телевизор с плосък екран и 240 кабелни канала, както и със собствена баня. Разположената на партерно ниво уелнес зона включва студио за роматично джакузи за двама, студио за професионални хидротерапии, студио кабинет за различни козметични процедури, две студиа за масажи. Обособена е и ВИП зона, която включва турска баня (хамам), двойно масажно студио и луксозна стая с джакузи, изключително подходящи за спа ритуали за двама. Термалният римски басейн е с размери 10/10 м., температура на водата 39,5°C и 43°C температура на въздуха.

Конферентният център се разпростира на три етажа и разполага с 4 конферентни зали с капацитет от 40 до 700 човека, напълно оборудвани със съвременна техника. Залите са с елегантно обзавеждане и стилен дизайн. Подходяща за различни събития – конференции, тийм билдинги и изнесени обучения на педагогически специалисти. 

Конферентна Зала „Графити“ с площ от 110 кв.м., тя има 78 седящи места.

Конферентна Зала „Галерия+“ подредена като кино салон, може да посрещне едновременно 700 гости.

Конферентна Зала „Прима“ с площ от 45 кв.м, залата е подходяща за срещи с до 28 седящи места и конференции до 40 души.

Конферентна Зала „Максима“ е разположена в сутеренната част на основния корпус. Проектирана амфитеатрално и може едновременно да приеме 240 гости.

 

1. За да изберете тема за обучение - кликнете върху връзката: ВСИЧКИ ТЕМИ ЗА ОБУЧЕНИЯ НА ПЕДАГОГИЧЕСКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ. 

Списък на темите като PDF файл, който може да се разпечатва: Списък с теми за квалификационни обучения

2. Свържете се с нас, за да уточним детайлите за Вашето изнесено обучение.

3. Предпочитате ДРУГА ДЕСТИНАЦИЯ? Моля разгледайте и другите ни топ-предложения, или се СВЪРЖЕТЕ С НАС.

 

 

 

Работим много активно както по проекти, свързани с обучения на педагогически специалисти, така и по национални програми и проекти, насочени към децата и ученците. 
За учениците предлагаме:
-Дигитален образователен софтуер - софтуерите са изключително занимателни, интерактивни и лесни за използване. Вашите колеги са ги използвали по програмата за Занимания по интереси, Иновативно училище, Образование за утрешния ден, Твоят час и други. Предлагаме и обучения за преподавателите за работа с тях.

Предлагаме различни разнообразни извънкласни дейности за учениците:

           https://obrazovanieto.info/school-projects/2019

Можете да видите допълнителна информация за предлаганите интерактивни софтуери за ученици от 1 до 12 клас (IT математика, Интерактивен графичен дизайн и Програмиране, IT Нинджа) на страниците на нашия сайт.

За контакт с нас:
Център за Професионално Обучение към "Матев-строй" ЕООД

0897 948 215, 02/ 437 38 85