Tel: 0897 948 215   |    02/437 38 85

Занимания по Интереси: Учебни материали за провеждане на часовете!

БЕЗПЛАТНО: Тематично разпределение, Видео ръководство, парола за учителя

1. Допълнителна информация и видео

2. Наръчник, Ръководство на учителя

Нашите предложения за интерактивни занимания по интереси/или по Проект ИНОВАТИВНО УЧИЛИЩЕ:

 

IT Математика /1-4 клас/

 

Интерактивен Графичен Дизайн /2 - 6 клас/

Визуално програмиране /2-12 клас/     

Учебни програми и Разпределения 

Уважаеми колеги, Можете да разгледате нашите лицензирани теми от тук: Онлайн списък с 47 теми за педагогически специалисти, или да изтеглите PDF файл - Списък с теми от тук. Предлагаме Ви списък от 41 хотела, с които сме работили. Считаме, че са много удобни за провеждане на изнесени обучения.

Хотел Бест Уестърн Премиум Ин 4*, Слънчев бряг

хотел подходящ за обучение на педагози

 Хотел "Бест Уестърн Премиум Ин" - 4* в к-к Слънчев браг предлага отлични възможности за тийм билдинг и обучения на педагогически колективи. Хотелът разполага с 2 външни басейна, ресторант, бар, безплатен WiFi,  паркинг и просторна и модерна конферентна зала.

Бест Уестърн ПЛЮС Премиум Ин се намира на 100 метра от центъра на Слънчев бряг и предлага сезонен аквапарк, казино и фитнес зона на открито. Гостите могат да се забавляват в аквапарка, да се насладят на оригинални коктейли в бар The City’s и на вкусни леки храни в The Pot’s buffet.

Можете да се насладете на висококачествени услуги, модерна обстановка и луксозно настаняване. Хотелът разполага с 90 двойни стаи, 20 луксозни стаи и 29 eкзекютив апартамент и 6 фамилни апартамента.

Конферентна зала е напълно оборудвана със всичко нужно, за да предложи отлични условия за семинари, срещи, обучения на педагогически колективи, така и провеждане на фирмени мероприятия.

Капацитет на залата за обучение - 90 места

1. За да изберете тема за обучение - кликнете върху връзката: ВСИЧКИ ТЕМИ ЗА ОБУЧЕНИЯ НА ПЕДАГОГИЧЕСКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ. 

Списък на темите като PDF файл, който може да се разпечатва: Списък с теми за квалификационни обучения

2. Свържете се с нас, за да уточним детайлите за Вашето изнесено обучение.

3. Предпочитате ДРУГА ДЕСТИНАЦИЯ? Моля разгледайте и другите ни топ-предложения, или се СВЪРЖЕТЕ С НАС.

 

Работим много активно както по проекти, свързани с обучения на педагогически специалисти, така и по национални програми и проекти, насочени към децата и ученците. 
За учениците предлагаме:
-Дигитален образователен софтуер - софтуерите са изключително занимателни, интерактивни и лесни за използване. Вашите колеги са ги използвали по програмата за Занимания по интереси, Иновативно училище, Образование за утрешния ден, Твоят час и други. Предлагаме и обучения за преподавателите за работа с тях.

IT Математика за 1 - 4 клас

https://obrazovanieto.info/school-projects/it-matematika-v-klas

Можете да видите допълнителна информация за предлаганите интерактивни софтуери за ученици от 1 до 12 клас (IT математика, Интерактивен графичен дизайн и Програмиране, IT Нинджа) на страниците на нашия сайт.

За контакт с нас:
Център за Професионално Обучение към "Матев-строй" ЕООД

0897 948 215, 02/ 437 38 85