Tel: 0897 948 215   |    02/437 38 85

Занимания по Интереси: Учебни материали за провеждане на часовете!

БЕЗПЛАТНО: Тематично разпределение, Видео ръководство, парола за учителя

1. Допълнителна информация и видео

2. Наръчник, Ръководство на учителя

Нашите предложения за интерактивни занимания по интереси/или по Проект ИНОВАТИВНО УЧИЛИЩЕ:

 

IT Математика /1-4 клас/

 

Интерактивен Графичен Дизайн /2 - 6 клас/

Визуално програмиране /2-12 клас/     

Учебни програми и Разпределения 

Уважаеми колеги, Можете да разгледате нашите лицензирани теми от тук: Онлайн списък с 47 теми за педагогически специалисти, или да изтеглите PDF файл - Списък с теми от тук. Предлагаме Ви списък от 41 хотела, с които сме работили. Считаме, че са много удобни за провеждане на изнесени обучения.

Хотел Ана Палас 4*, Русе

Изнесено обучение с кредити за педагогически специалисти в хотел Анна Палас, Русе

Хотел АНА ПАЛАС е разположен в непосредствена близост до брега на Дунав в самото сърце на града. Уникален хотел, подходящ за обучения на учители. Интериорът на хотела пресъсъздава класическия облик на аристократична русенска къща от края на 19 век.

 От терасите и лятната градина на Хотел "Ана Палас" се разкрива красива панорама към река Дунав. Атмосферата се допълва от архитектурния ансамбъл на съседните сгради и всички паметници на културата.

Хотелът предлага общо 24 стаи и 6 апартамента. Стаите с две легла са 19, а с 1 легло –  5. Всички стаи и апартаменти са с централна климатизация, оборудвани с телевизор, кабелна телевизия, интернет и мини бар.

Конферентната зала на комплекса е уникална с това, че интериорът й е в унисон с цялостната визия на хотела. Класическото обзавеждане и красивите витражи внасят неповторима атмосфера и я правят стилна и уютна. Конферентната зала разполага с 40 места и с безжичен интернет, мултимедия, DVD, екран, флипчарт.

1. Кликнете върху връзката: ВСИЧКИ ТЕМИ ЗА ОБУЧЕНИЯ НА ПЕДАГОГИЧЕСКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ

2. Свържете се с нас, за да уточним детайлите за Вашето изнесено обучение.

3. Предпочитате ДРУГА ДЕСТИНАЦИЯ  за своето ИЗНЕСЕНО ОБУЧЕНИЕ / СЕМИНАР? Моля разгледайте и другите ни топ-предложения, или се СВЪРЖЕТЕ С НАС.

   

Работим много активно както по проекти, свързани с обучения на педагогически специалисти, така и по национални програми и проекти, насочени към децата и ученците. 
За учениците предлагаме:
-Дигитален образователен софтуер - софтуерите са изключително занимателни, интерактивни и лесни за използване. Вашите колеги са ги използвали по програмата за Занимания по интереси, Иновативно училище, Образование за утрешния ден, Твоят час и други. Предлагаме и обучения за преподавателите за работа с тях.

IT Математика за 1 - 4 клас

https://obrazovanieto.info/school-projects/it-matematika-v-klas

Можете да видите допълнителна информация за предлаганите интерактивни софтуери за ученици от 1 до 12 клас (IT математика, Интерактивен графичен дизайн и Програмиране, IT Нинджа) на страниците на нашия сайт.

За контакт с нас:
Център за Професионално Обучение към "Матев-строй" ЕООД

0897 948 215, 02/ 437 38 85