Tel: 0897 948 215   |    02/437 38 85

Занимания по Интереси: Учебни материали за провеждане на часовете!

БЕЗПЛАТНО: Тематично разпределение, Видео ръководство, парола за учителя

1. Допълнителна информация и видео

2. Наръчник, Ръководство на учителя

Нашите предложения за интерактивни занимания по интереси/или по Проект ИНОВАТИВНО УЧИЛИЩЕ:

 

IT Математика /1-4 клас/

 

Интерактивен Графичен Дизайн /2 - 6 клас/

Визуално програмиране /2-12 клас/     

Учебни програми и Разпределения 

Уважаеми колеги, Можете да разгледате нашите лицензирани теми от тук: Онлайн списък с 47 теми за педагогически специалисти, или да изтеглите PDF файл - Списък с теми от тук. Предлагаме Ви списък от 41 хотела, с които сме работили. Считаме, че са много удобни за провеждане на изнесени обучения.

Хотел Аква терми 4*, с.Красново

Хотел "Аква терми" - 4* в с.Красново, общ. Хисаря, предлага отлични възможности за изнесени обучения на педагогическите колективи. Хотелът разполага с външен басейни, зона за релакс, просторна и модерна конферентна зала.

Туристическо селище Аква Терми се намира в Красново/Старосел и предлага ресторант, сезонен открит плувен басейн, уелнес зона със сауна и хидромасажна вана, бар и градина. Удобствата за гостите се допълват от помещение за съхранение на багаж и тераса. Осигурени са закрит басейн, безплатен WiFi.

Стаите в хотелския комплекс разполагат с климатик, бюро, балкон с изглед към басейна, собствена баня, телевизор с плосък екран, спално бельо и хавлиени кърпи. В стаите има кът за сядане. Позволява провеждане на обучения както на педагогически колективи, така и провеждане на фирмени мероприятия.

Капацитет на залата за обучение - 30 места

 

 

1. За да изберете тема за обучение - кликнете върху връзката: ВСИЧКИ ТЕМИ ЗА ОБУЧЕНИЯ НА ПЕДАГОГИЧЕСКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ. 

Списък на темите като PDF файл, който може да се разпечатва: Списък с теми за квалификационни обучения

2. Свържете се с нас, за да уточним детайлите за Вашето изнесено обучение.

3. Предпочитате ДРУГА ДЕСТИНАЦИЯ? Моля разгледайте и другите ни топ-предложения, или се СВЪРЖЕТЕ С НАС.

 

 

Работим много активно както по проекти, свързани с обучения на педагогически специалисти, така и по национални програми и проекти, насочени към децата и ученците. 
За учениците предлагаме:
-Дигитален образователен софтуер - софтуерите са изключително занимателни, интерактивни и лесни за използване. Вашите колеги са ги използвали по програмата за Занимания по интереси, Иновативно училище, Образование за утрешния ден, Твоят час и други. Предлагаме и обучения за преподавателите за работа с тях.

Разпределения за Интерактивния графичен дизайн, 2 - 6 клас

https://obrazovanieto.info/school-projects/237-tematichni-razpredeleniq-dizajn

Можете да видите допълнителна информация за предлаганите интерактивни софтуери за ученици от 1 до 12 клас (IT математика, Програмиране и IT Нинджа) на страниците на нашия сайт.

За контакт с нас:
Център за Професионално Обучение към "Матев-строй" ЕООД

0897 948 215, 02/ 437 38 85